Geplaatst op

Welkom bij Lumina for Kids

Luna
Foto door Bianca Dijck

Leuk dat je een kijkje komt nemen op de webshop van Lumina for Kids!

Mijn naam is Yolanda en ik ben samen met mijn gezin in 2021 deze webshop gestart. Hierbij is mijn dochter Luna een grote inspiratie. Voor haar willen we de beste producten voor de babykamer, maar ook als het gaat om spelen en verzorging willen we de beste kwaliteit en duurzame producten. Door de zoektocht naar de juiste producten en de ervaringen die we hierbij hebben opgedaan gedaan ben ik veel kwalitatieve en duurzame merken tegen gekomen. Deze merken willen we ook toegankelijk maken voor alle andere mommy’s (to be).

Lumina for Kids is daarom een webshop gespecialiseerd in baby essentials en helpt elke mommy
(to be) in haar zoektocht naar de mooiste items voor de babyuitzet. Je vind hier unieke producten waarbij duurzaamheid, kwaliteit en milieuvriendelijkheid van de materialen voorop staat.

Waarom?

Net als ons wil je het beste voor je kindje en wij vinden het belangrijk dat dit toegankelijk is voor iedereen. Om die reden hebben we deze webshop overzichtelijk opgezet. Je vindt er diverse product van verschillende merken die allemaal in harmonie bij elkaar passen! Laat je inspireren door ons afwisselende aanbod in babykamer, kleding, spelen, onderweg en verzorging.

Wij zijn altijd opzoek naar de beste en duurzaamste baby essentials van diverse merken. Op dit moment hebben we bijvoorbeeld de prachtige producten van Mies&Co in de shop staan. De producten van dit merk zijn van goede kwaliteit en zijn duurzaam geproduceerd. De hele look en feel van deze productreeks sprak ons erg
aan tijdens het bezoek aan de showroom. Neem een kijkje bij de verschillende producten van dit merk en je ziet vast wat we bedoelen.
 

Het merk Wildwood kun je ook in onze webshop vinden. Dat is erg bijzonder, omdat niet iedereen deze producten zomaar mag verkopen. Erg tof dat we dit merk in onze webshop mogen voeren!
Juist de verschillende prints die bij elkaar matchen zijn de kracht van dit merk. Dit houdt de outfits speels en eigenwijs!

Graag geven we ook extra aandacht aan ondernemers die hun producten zelf ontwerpen en maken, zoals de producten van Manoh. Zij maken alle producten met de hand in hun eigen atelier in Arnhem. Ze bedrukken
de producten ook helemaal zelf waardoor ieder item echt uniek is. Deze producten zijn ook weer perfect te combineren met de andere merken.
 

Voor wie nog opzoek is naar duurzaam speelgoed kunnen we onder andere het merk Leo et Lea uit Frankrijk aanraden. Of de hele mooie handgemaakte knuffels van Loop Baby

Nieuwsgierig naar onze overige merken? Bekijk dan deze handige pagina met het merkenoverzicht .

We hopen Lumina for Kids steeds verder uit te breiden met een afwisselend aanbod in mooie en duurzame producten die absoluut niet mogen missen in de babyuitzet.

Mis je iets, heb je een vraag over een product of wil je advies? Stuur ons dan een berichtje via de contactpagina, whatsapp, Facebook of Instagram. We helpen je graag!
Wil je jouw merk terug zien in onze webshop? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Wist je trouwens dat op onze blog veel nuttige tips en informatie over de producten en het moederschap te vinden is? Neem daarom ook zeker eens een kijkje bij de andere blogs in de webshop en doe inspiratie op!

Liefs,
Team Lumina for Kids