Betalen

Betalen

Veiligheid staat bij ons voorop! Daarom werken wij met het betaalsysteem Mollie. Bij geen enkele vorm van betaling hebben wij inzicht in jouw persoonlijke gegevens, op wat voor manier dan ook.

Lumina for Kids biedt de volgende betalingsmogelijkheden aan:

iDEAL

iDEAL | Logo's - iDEAL

Binnen Nederland is iDEAL de nummer één in online bankbetalingen. Bij deze methode betaal je via de vertrouwde online betaalomgeving van je bank.

Creditcard

File:MasterCard Logo.svg - Wikipedia

Je kunt bij ons betalen met Mastercard, Visa en American Express.

Bancontact/ Mister Cash

logo-bancontact - Voor de Hummelkes

Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL.

Klarna achteraf betalen

File:Klarna Payment Badge.svg - Wikimedia Commons

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je hebt 14 dagen om aan de betaling te voldoen.

G Pay

File:Google Pay (GPay) Logo (2018-2020).svg - Wikimedia Commons

Sinds kort is deze nieuwe betaalmethode toegevoegd aan de webshop.
Google Pay is de snelle en eenvoudige manier om online, in winkels en op andere plekken te betalen.

Lumina for Kids cadeaubon

Wanneer je met een Lumina for Kids cadeaubon betaald, vul je de unieke code op de bon in bij het tabje “waardebon” dat verschijnt in de winkelwagen en bij het afrekenen.