Blog

Tips, tricks en nuttige informatie voor mommy’s (to be)


8 originele kraamcadeautjes om te geven

Wanneer je zelf al papa of mama bent is het een stuk gemakkelijker om een kraamcadeautje te bedenken dan wanneer je nog niet in die fase zit. Wanneer jouw kraamtijd alweer lang geleden is kan het overigens ook weer een stuk lastig worden. Om die reden hebben we een leuke lijst gemaakt met 8 originele kraamcadeautjes om te geven!

Lees verder…

Een luiertas! Wat moet er eigenlijk allemaal in?

Als je net bevallen bent, ben je je er misschien nog niet zo bewust van. Maar als je een baby hebt, spring je niet zo makkelijk meer in de auto om ergens op visite te gaan. Een kort bezoekje aan de winkel, een vriendin of even naar het consultatiebureau? Vergeet het maar, zo’n (kort) bezoekje kost met een baby nu eenmaal wat voorbereiding. Hoe zorg je ervoor dat deze bezoekjes goed georganiseerd zijn? Een goede luiertas is in dit geval essentieel en heel handig.

Lees verder…

Lees verder…
consultatiebureau

De 11 dingen die je wél mee moet nemen naar het consultatiebureau

Zodra je mama of papa wordt kom je in aanraking met het consultatiebureau, al wordt dit door de meeste ouders gewoon ‘CB’ genoemd. In dit artikel vertellen we je wat het consultatiebureau voor jou en je kindje doet en wat je vooral wél mee moet nemen naar het consultatiebureau. Want ondanks dat je als kersverse ouder een intakegesprek krijgt, kom je er pas na je eerste bezoek er écht achter wat je mee had moeten nemen. Na het lezen van dit artikel ben jij dus voorbereid!
Lees dus snel verder.

Lees verder…

Dit is hoe je een babybedje voor de eerste keer opmaakt, in 4 stappen.

Eén van de redenen waarom wij zo blij waren met onze kraamzorg, is omdat ze het bedje van ons kindje perfect wist op te maken. Het oogde zo warm en liefdevol! Ik kon dan ook niet anders dan haar om tips vragen. En ik heb leuk nieuws! In dit blog artikel deel ik in 4 stappen met je hoe je een babybedje voor de eerste keer perfect kunt opmaken precies zoals de kraamverzorgster het doet en daarnaast deel ik ook een paar van onze favoriete beddengoed items en merken. Heel veel leesplezier!

Lees verder…

Veilig slapen met de juiste TOG-waarde

Veilig slapen met de juiste TOG-waarde.
Wil jij ook weten hoe je de wieg of het ledikant het beste kunt opmaken? En welke deken, laken of kleding je het beste kunt gebruiken?

In deze blog vertellen we je alles over de TOG-Waarde en hoe je deze kunt toepassen, zodat jouw kleintje veilig kan slapen.

Lees verder…

Welkom bij Lumina for Kids

Mijn naam is Yolanda en ik ben samen met mijn gezin in 2021 deze webshop gestart. Hierbij is mijn dochter Luna een grote inspiratie. Voor haar willen we de beste producten voor de babykamer, maar ook als het gaat om spelen en verzorging willen we de beste kwaliteit en duurzame producten. Door de zoektocht naar de juiste producten en de ervaringen die we hierbij hebben opgedaan gedaan ben ik veel kwalitatieve en duurzame merken tegen gekomen. Deze merken willen we ook toegankelijk maken voor alle andere mommy’s (to be).

Lumina for Kids is daarom een webshop gespecialiseerd in baby essentials en helpt elke mommy
(to be) in haar zoektocht naar de mooiste items voor de babyuitzet.

Lees verder…

Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSTE BLOGS VOL TIPS & TRUCS VOOR ALLE MOMMYS (TO BE)!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie