Merken

Op deze site vind u informatie over de verschillende merken waar wij mee samenwerken.

Manoh

KINDERKLEDING MET EEN VERHAAL

Met de geboorte van Manoah ontstond tevens het merk Manoh. Manoh trekt mensen aan welke houden van duurzame producten. Die het waarderen dat kinderkleding en babykleding in Nederland, met de hand, wordt geproduceerd. En houden van rustige ontwerpen met een mooi detail en/of print. De kracht van Manoh ligt in het zelf bedrukken van de stoffen. Zodat er een uniek product ontstaat.

Bekijk hier de producten van Manoh.

Mies & Co baby lifestyle | LinkedIn

MIES & CO

De aanschaf van producten van Mies & Co doe je heel bewust. Je neemt net als ons geen genoegen met zomaar een verplicht item van je baby uitzetlijst.

In een nutshell zijn alle baby producten van hoge kwaliteit, met prachtige prints en heel duurzaam. Dat klinkt heel gewoon, maar achter onze producten zit veel meer dan deze algemene woorden.

Mies&Co zijn heel bewust op zoek gegaan naar de beste textiel leveranciers van Europa. Ze leveren niet alleen de hoogste kwaliteit textiel, maar zijn voor ons betrouwbare partners die gecertificeerd produceren. Dit houdt in dat de producten veilig zijn en beter voor het milieu.

De prints van onze collectie worden allemaal met de hand ontworpen. Met veel aandacht voor detail wordt er soms wel meer dan 30 uur aan 1 print gewerkt. Waarom doen we dat? Omdat we geloven dat jij en je babytje het verdienen om een uniek item in huis te hebben. Een item dat je nog heel lang wil bewaren als herinnering aan die bijzondere eerste tijd van je kindje.

Duurzaam? Zeker! Van alle kwaliteiten textiel die er te vinden zijn, gaan wij voor de beste. Daarmee verzekeren we je, dat jij jouw baby product heel vaak kan wassen. De producten kunnen ontzettend lang mee. Bekijk ze hier.

LOOP BABY

LOOP BABY

LOOP BABY is een Duits bedrijf in gehaakt speelgoed en babyaccessoires.
Zij vinden het belangrijk dat de producten volledig duurzaam zijn – van productie tot verpakking, de focus ligt altijd op het product.

Onze kleinkinderen moeten nog steeds met het speelgoed kunnen spelen, daarom zijn de afwerking en kwaliteit van het speelgoed en accessoires bijzonder belangrijk voor LOOP BABY.

Om kinderen zorgeloos met onze producten te laten spelen, gebruikt LOOP BABY voor de poppen, knuffels en babyspullen alleen duurzaam ecologisch katoen en onbehandelde houten ringen en kralen.
Bekijk hier alle producten van Loop Baby in de webshop.

Wildwood - Wildwood

Gedurfd, echt & eigenwijs, dat is WildWood. Het Nederlandse merk WildWood vindt het belangrijk dat kinderen moeten kunnen ontdekken en onze natuur als een grote speeltuin zien. Dat begint al als ze heel klein zijn. Dit label laat eerlijke verhalen laten zien over idealen die je moet laten varen omdat het echte leven anders is, over kinderen die vies mogen worden & schrammen mogen krijgen als ze opgroeien.

NAAR BUITEN

Omdat naar buiten gaan niet vroeg genoeg kan beginnen, start de collectie bij de allerkleinste maatjes. Bij WildWood vind je een assortiment aan heerlijke dekens voor in de kinderwagen, swaddle doeken om mee te nemen naar het strand. Daarnaast heeft WildWood een aantal prachtige handgemaakte vestjes uit Peru in de collectie, speciaal voor de koudere dagen. Je kunt de producten natuurlijk ook prima in de stoere babykamer gebruiken. Last not but least, de collectie heeft ook de leggings en rompers in prachtige prints met diepe kleuren. Daarnaast heeft WildWood een stoere luiertas ontwikkelt, die mee kan op avontuur.

DUURZAAMHEID

De WildWood producten worden gemaakt bij de best gecertificeerde leveranciers uit Portugal. Met deze certificeringen, ontwikkelt WildWood veilige producten voor jouw kindje. Daarbij draagt WildWood haar steentje bij voor een duurzame toekomst. De ultiem zachte vestjes zijn handgemaakt bij de fairtrade werkplaats van Maritza in Peru. Samen met haar familie kiest zij de mooiste baby alpacawol uit, waarmee ze met veel zorg de gebreide producten van WildWood maakt.

Bekijk hier alle Wildwood producten in de webshop.

Speenkoord met naam babyzus bijtring baby kraamcadeau

Hoe mooi is het om van je hobby je werk te maken! We zijn altijd creatief geweest. Toen we allebei bevallen waren van onze zoons begon het te kriebelen. Op dat moment had je alleen maar de meest felgekleurde speenkoorden. Wij waren op zoek naar iets anders. Iets dat je kunt matchen met elkaar. Verliefd op onze baby’s én de speenkoorden, hebben we deze voorzichtig online gezet. Dit bleek een match met alle andere (newby) mama’s! Van het een kwam het ander… Inmiddels hebben we meer dan 30.000 accessoires samengesteld & evenveel baby’s blij gemaakt! 

Bekijk hier alle producten in onze webshop van Babyzus.

Witlof for kids

Witlof for kids werkt nauw samen met ouders en verzorgers. Door goed te luisteren naar wat zij belangrijk vinden voor hun kindje en voor zichzelf, kunnen ze dat vertalen naar hun collectie. Een collectie die bestaat uit veilige en functionele producten van een mooie kwaliteit en in verrassende designs die eindeloos te combineren zijn.

De huid van kinderen is nog kwetsbaar omdat deze nog niet helemaal ontwikkeld is. Om hun gevoelige huid te beschermen tegen allergieën en irritaties, maken wij uitsluitend gebruik van OEKO-TEX 100 gecertificeerde materialen (vrij van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van kinderen).

Daarbij streeft Witlof for kids met hun productie en verpakkingen naar een minimale belasting voor het milieu. De producten worden bijvoorbeeld gemaakt in Europa onder goede arbeidsomstandigheden en de verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. We blijven ons inzetten om met meer oplossingen te komen die bijdragen aan weer een extra beetje vriendelijkheid op onze planeet.

Bekijk hier alle producten van Witlof for Kids in de webshop.

SASSI GENTILI

Sassi Gentili is een merk uit Italië.
Tijdens de COVID pandemie verloren de twee oprichters hun baan. Ze zijn toen gaan uitzoeken wat ze graag zouden willen doen. Hieruit kwam het bedrijf Sassi Gentili. Gestart met twee duidelijke doelstellingen: een bedrijf creëren dat 100% milieuvriendelijk is en gericht is op sociale kwesties en diversiteit. Waarbij elk gebruikt materiaal, van de grondstof tot de verpakking, FSC-gecertificeerd, gerecycled of recyclebaar is.

Ze werken samen met ECOLOGI (www.ecologi.com) en planten een boom voor elk verkocht product.

Hiernaast doneren ze ook 5% van de inkomsten aan de vereniging ‘Senza Limiti’, die sportactiviteiten voor kinderen en jongeren met een handicap promoot.

Wij van Lumina for Kids vinden hun motivatie en gedachten achter de producten erg bijzonder en zijn ook blij om hun bijzondere speelgoed te kunnen verkopen.

Bekijk hier de producten van Sassi Gentili in de webshop.

leo et lea france

Leo et Lea is een merk dat uit Frankrijk komt. Hun productie vind sinds 2019 plaats in Staatsburg. Ze verkopen o.a. kinderspeelgoed met een minimalistisch ontwerp, die bij elke kinderkamer past. Alle ‘leo and lea’-producten zijn gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke materialen.
Het gebruikte hout is 100% PEFC-gecertificeerd. De siliconen zijn het zelfde als die gebruikt worden in de voedingsindustrie, zijn gifvrij.

Veilige producten die ook nog eens erg trendy zijn.

Bekijk hier de producten van Leo et Lea in de webshop.

Petite Noé

Annemiek, woonachtig in Emmen is de eigenaresse van 4 baby en kids. Petit Noé is ook opgezet door Annemiek en onderdeel van 4 baby en kids. Naast mijn webshop werkt zij tevens ook parttime in het basisonderwijs als leerkracht. Beide functies doet zij ontzettend veel passie.

Het assortiment in de webshop wordt heel bewust en kritisch uitgezocht door Annemiek. Ze staat volledig achter de verkoop van de producten en het assortiment bestaat echt uit producten en merken waar zij en hopelijk ook jij erg blij van wordt. 

Bekijk hier de producten van Petite Noé in de webshop.