Over Lumina for Kids

yo

Leuk dat je een kijkje komt nemen op de webshop van Lumina for Kids!
Mijn naam is Yolanda en ik ben samen met mijn gezin in 2021 deze webshop gestart. Hierbij is vooral mijn dochter Luna de inspiratie geweest.
Graag vertellen we je meer over wat Lumina for Kids zo bijzonder maakt.

Lumina for Kids is een webshop gespecialiseerd in baby essentials en helpt elke mommy (to be) in haar zoektocht naar de mooiste items voor de babyuitzet. Bij ons vind je unieke producten waarbij duurzaamheid, kwaliteit en milieuvriendelijkheid van de materialen voorop staat.

Waarom? Je wilt natuurlijk het beste voor je kindje en wij vinden het belangrijk dat dit toegankelijk is voor iedereen. Om die reden hebben we deze webshop overzichtelijk opgezet. Je vindt er diverse product van verschillende merken die allemaal in harmonie bij elkaar passen! Laat je inspireren door ons afwisselende aanbod in babykamer, kleding, spelen, onderweg en verzorging .

Wij zijn altijd opzoek naar de beste en duurzaamste baby essentials van diverse merken.
Op dit moment hebben we bijvoorbeeld de prachtige producten van Mies&Co in de shop staan. De producten van dit merk zijn van goede kwaliteit en zijn duurzaam geproduceerd. De hele look en feel van deze productreeks sprak ons erg aan tijdens het bezoek aan de showroom. Neem een kijkje bij dit merk en je ziet vast wat we bedoelen.

Vanaf nu kun je ook het nieuwe merk Wildwood in onze webshop vinden. Dat is erg bijzonder omdat niet iedereen deze producten zomaar mag verkopen. Erg tof dat we dit merk in onze webshop mogen voeren. Juist de verschillende prints die bij elkaar matchen zijn de kracht van dit merk. Dit houdt de outfits speels en eigenwijs!

Graag geven we ook extra aandacht aan ondernemers die hun producten zelf ontwerpen en maken, zoals de producten van Manoh. Zij maken alle producten met de hand in hun eigen atelier in Arnhem. Ze bedrukken de producten ook helemaal zelf waardoor ieder item echt uniek is. Deze producten zijn ook weer perfect te combineren met de andere merken.

Voor wie nog opzoek is naar duurzaam speelgoed kunnen we onder andere het merk Leo et Lea uit Frankrijk aanraden.

Nieuwsgierig naar onze overige merken? Bekijk dan deze handige pagina met het merkenoverzicht .

We hopen Lumina for Kids steeds verder uit te breiden met een afwisselend aanbod in mooie en duurzame producten die absoluut niet mogen missen in de babyuitzet.

Mis je iets, heb je een vraag over een product of wil je advies? Stuur ons dan een berichtje via de contactpagina, whatsapp, Facebook of Instagram. We helpen je graag!

Wist je trouwens dat op onze blog  veel nuttige tips en informatie over de producten en het moederschap te vinden is? Neem daarom ook zeker eens een kijkje op de blogpagina en doe inspiratie op.

We wensen je veel shop plezier in onze webshop!

Liefs, team Lumina for Kids