Retourneren

Retourneer je artikel

Natuurlijk hopen wij dat je tevreden bent met jouw aankoop. Heb je jouw bestelling ontvangen, maar is deze toch niet helemaal naar verwachting? Geen probleem! Binnen 30 dagen kun je de artikelen zonder problemen retourneren. Dit geldt ook voor sale producten.

Hoe werkt retourneren via Lumina for Kids?

Stap 1) Meld je retour aan door te mailen naar info@luminaforkids.nl binnen 30 dagen na ontvangst van het product. Vergeet niet je ordernummer in deze mail te vermelden.

Stap 2) Je stuurt het product terug binnen 14 dagen na het aanmelden van je retour.

Stap 3) Verpak de items, print het retourformulier en voeg deze toe.

Retouradres:
Lumina for Kids
Rubensdreef 5
3262TL Oud-Beijerland

Nederland

Stap 4) Zoek het dichtstbijzijnde PostNL of DHL punt. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Let op:  De retourkosten zijn voor eigen rekening. Wij adviseren je pakket altijd te verzenden inclusief track and trace en dit verzendbewijs ook bij je te houden. Zo kun je het retour-proces volgen.

Stap 5) Wanneer wij jouw retourpakket hebben ontvangen, wordt het bedrag van de retourzending binnen 14 dagen teruggestort via dezelfde betaalmethode die is gebruikt voor de aankoop. Heb je het bedrag niet ontvangen of is het ontvangen bedrag onjuist? Neem dan contact met ons op via info@luminaforkids.nl onder vermelding van jouw ordernummer. Wij proberen dit zo snel mogelijk voor je op te lossen!

Ruilen

Stap 1) Wil je een product ruilen? Dan sturen we deze na ontvangst van de retourzending binnen 14 dagen toe. Meld je ruiling aan via info@luminaforkids.nl.

Stap 2) Je ontvangt een retourformulier via de mail. Verpak de items, print het retourformulier en voeg deze toe. De kosten voor het retourneren/ruilen zijn voor de koper.

Stap 3) Als wij jou product hebben ontvangen sturen we binnen 14 dagen het gewenste product toe. Deze kosten worden éénmalig vergoed door Lumina for Kids. Wil je het product daarna weer ruilen dan zijn alle kosten van de verzending voor de koper.

Uitverkoop of producten in actie kunnen niet geruild worden.

Retourvoorwaarden

Het product is binnen 30 dagen na ontvangst retour gemeld.
Het product is binnen 14 dagen na aanmelden van de retour terug gestuurd naar ons. Je ontvangt een bevestiging als wij het product hebben ontvangen.
Wanneer wij jouw retourpakket hebben ontvangen, wordt het bedrag van de retourzending binnen 14 dagen teruggestort via dezelfde betaalmethode die is gebruikt voor de aankoop.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.

Annuleren

Wil je jouw bestelling annuleren of wijzigen na het plaatsen hiervan? Bel ons dan: 06-13245645. We kijken dan samen wat de mogelijkheden zijn.

Beschadigde items

Zat er een beschadigd of defect artikel in je bestelling? Vervelend als zoiets gebeurt! We lossen dit graag samen met je op. Stuur een email naar info@luminaforkids.nl, met vermelding van jouw ordernummer. Voeg hierin een foto toe waarop het defect duidelijk te zien is, inclusief korte omschrijving. Wij nemen zo snel mogelijk (binnen 3 werkdagen) contact met je op voor een geschikte oplossing.

Retouradres:
Lumina for kids
Rubensdreef 5
3262 TL Oud-Beijerland
0613245645
The Netherlands
info@luminaforkids.nl